×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rijdende rechter populair

24.02.2016 -

Ook na het vertrek van Frank Visser als Rijdende rechter blijft het NCRV-programma scoren. Ruim 1,4 miljoen mensen keken dinsdagavond naar het debuut van John Reid als Rijdende rechter. Dat blijkt woensdag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.


De laatste uitzending met Frank Visser trok in november ruim 1,3 miljoen kijkers, meldt Mediacourant. Visser maakte in augustus na twintig jaar bij de NCRV de overstap naar SBS6. Daar is hij vanaf het voorjaar naast Viktor Brand te zien in Mr. Frank Visser doet uitspraak.

Rijdende rechter behaalt met de ruim 1,4 miljoen kijkers net een plek bij de vijf best bekeken programma’s van dinsdag. In de Weekend van deze week lees je alles over de nieuwe Rijdende Rechter John Reid.