Rihanna viert 27e verjaardag

Rihanna heeft vrijdagavond in Los Angeles op spectaculaire wijze haar 27e verjaardag gevierd. Uiteraard ontbrak haar nieuwe liefde Leonardo DiCaprio niet bij de festiviteiten.

Het feestje vond plaats in de beroemde woning van multimiljonair Jim Goldstein. Onder de gasten waren heel wat bekende sterren, zo waren onder anderen Beyoncé, Jay Z, Mick Jagger, Jim Carrey, Bill Murray, Naomi Campbell en Paris Hilton van de partij, meldt People.

Ook Leonardo was aanwezig. Al een paar maanden gaan er geruchten dat de twee aan het daten zijn en ook op het verjaardagsfeestje hadden de twee het gezellig. ''Ze gedroegen zich niet als een koppel, maar ze waren wel aan het flirten en dansten samen. Er was zeker chemie tussen hen'', onthult een ooggetuige. ''Ze waren wel aan het flirten, maar het was niet overdreven.''

Het feest ging door tot vijf uur in de ochtend. Meerdere gasten postten foto's en filmpjes van de avond. Zo staat er een video op de Instagrampagina van model Angela Martini waarin te zien is hoe RiRi wordt verrast met een verjaardagstaart.