×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna trekt miljoenen uit voor bestrijding coronavirus

Rihanna trekt miljoenen uit voor bestrijding coronavirus
21.03.2020 -

Ook Rihanna trekt zich de coronacrisis erg aan. De zangeres heeft daarom met haar eigen Clara Lionel Foundation 5 miljoen dollar gedoneerd aan verschillende instanties om ze bij te staan in hun strijd tegen het virus.


Het geld wordt verdeeld tussen instellingen in onder meer de Verenigde Staten, Ha├»ti en Malawi, laat de organisatie weten aan Amerikaanse media. Zo gaat er een bedrag naar medische organisaties voor onderzoek naar het coronavirus, is er geld vrijgemaakt voor medisch apparatuur en een schenking gedaan ter ondersteuning van de zoektocht naar een vaccin en medicatie. Ook steunt Rihanna’s organisatie voedselbanken.

De directeur van de Clara Lionel Foundation, vernoemd naar Rihanna’s grootouders, vindt het belangrijk om vooral minderbedeelde gemeenschappen te steunen. ‘Zij zullen het hardst worden geraakt door deze pandemie.’