Rihanna en Drake samen gul in striptent

Het personeel van de striptent V Live Gentlemen’s Club in Houston had een goede avond dankzij de zangers Rihanna en haar ex Drake. Het paar was samen aan de boemel en vermaakte zich kostelijk in de club. De dollarbiljetten volgen in het rond, melden bronnen aan Amerikaanse media.

RiRi was naar een optreden van Drake gegaan. Ze had het uitstekend naar haar zin en na afloop besloten de twee nog even de bloemetjes buiten te zetten.

Volgens oogetuigen leken Rihanna en Drake wel een stelletje. Ze zaten dichtbij elkaar en hadden zelfs bij elkaar passende kleding aan. Een danseres verklapte aan E! News dat ze zeker drie uur voor Drake en Rihanna heeft gedanst. 'Ze waren echt heel cool', zegt de stripper. Rihanna zou haar zelfs adviezen hebben gegeven over haar zangcarrière. Drake zei niet veel, volgens de vrouw. 'Die had het te druk met het gooien van geld.'

Uiteindelijk heeft de stripper zo’n 10.000 dollar, zo’n 7500 euro, overgehouden aan het avondje met de twee sterren. Volgens haar dronken de twee maar een paar glaasjes alcohol en rookten ze ook niet veel. Toen ze uitgegooid waren met dollars, vertrokken ze samen een in auto.