×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rico Verhoeven onthult heftig verhaal

18.04.2018 -

Rico Verhoeven heeft een heftig boekje open gedaan in de nieuwe JFK. Zo vertelt de kickbokser over een zware periode in het leven van hem en zijn vriendin Jacky.


Rico en Jacky hebben samen momenteel twee dochters en een zoontje, maar toch heeft hun gelukkige gezinnetje ook slechte tijden gekend: 'Voordat we onze tweede dochter kregen, hebben we twee keer een miskraam gehad', aldus Rico. 

Daarnaast vertelt hij 'hartstikke gelukkig' te zijn met zijn gezin. Met zijn vriendin Jacky heeft de kickbokser in de elf jaar dat ze samen zijn veel meegemaakt.

Want het verdriet van de miskramen is niet het enige verdriet in hun relatie. Zo werd Jacky eerst niet geaccepteerd door de familie van Rico. Als ze later samenwonen, probeert het stel de eindjes financieel aan elkaar te knopen.

Volgens Rico zijn hij en zijn vriendin door alles hechter dan ooit: 'Dat zijn dingen die je samen bent aangegaan en waardoor je heel hecht bent geworden. Dat weegt voor mij heel zwaar'.

De nieuwe JFK ligt vanaf morgen in de winkels.