×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rick Engelkes nog niet toe aan nieuwe relatie

7.02.2015 -

Rick Engelkes heeft voorlopig nog geen zin in een nieuwe relatie. De acteur, die sinds eind 2013 weer vrijgezel is na een huwelijk van twintig jaar met zijn vrouw Annemarie, vertelt dat zijn scheiding nog in een afrondende fase zit en dat hij mede daardoor nog niet toe is aan een nieuwe liefde.


Of hij uiteindelijk wel een nieuwe vriendin wil? "Ja. Uiteindelijk, zeker", aldus Rick beslist. "Maar ik heb het nu naar mijn zin, leid een leuk leven. Of eigenlijk twee levens. De ene week met de kinderen, de andere zonder." Van beide geniet Engelkes. "Daar past momenteel geen nieuwe relatie bij."

De 55-jarige Rick vertelt in het AD dat hij het een paar jaar terug best lastig vond om ouder te worden. "Toen ik 50 werd, heb ik zeker die angst gehad: de horizon komt dichterbij. Maar dat idee heb ik losgelaten. Leuk ouder worden heeft voor een groot deel met je instelling te maken." En volgens Rick zitten er ook voordelen aan het ouder worden. "Ik laat me niet meer gek maken, doordat ik meer ervaring heb. Ik weet namelijk dat het altijd goedkomt."