Rick Engelkes nog niet toe aan nieuwe relatie

Rick Engelkes heeft voorlopig nog geen zin in een nieuwe relatie. De acteur, die sinds eind 2013 weer vrijgezel is na een huwelijk van twintig jaar met zijn vrouw Annemarie, vertelt dat zijn scheiding nog in een afrondende fase zit en dat hij mede daardoor nog niet toe is aan een nieuwe liefde.

Of hij uiteindelijk wel een nieuwe vriendin wil? "Ja. Uiteindelijk, zeker", aldus Rick beslist. "Maar ik heb het nu naar mijn zin, leid een leuk leven. Of eigenlijk twee levens. De ene week met de kinderen, de andere zonder." Van beide geniet Engelkes. "Daar past momenteel geen nieuwe relatie bij."

De 55-jarige Rick vertelt in het AD dat hij het een paar jaar terug best lastig vond om ouder te worden. "Toen ik 50 werd, heb ik zeker die angst gehad: de horizon komt dichterbij. Maar dat idee heb ik losgelaten. Leuk ouder worden heeft voor een groot deel met je instelling te maken." En volgens Rick zitten er ook voordelen aan het ouder worden. "Ik laat me niet meer gek maken, doordat ik meer ervaring heb. Ik weet namelijk dat het altijd goedkomt."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen