×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rick Brandsteder: ‘Ik ben verliefd’

Rick Brandsteder: ‘Ik ben verliefd’
8.05.2019 -

De primeur in Weekend, dat Rick Brandsteder en zijn vriendin Roosje uit elkaar waren, sloeg vorig jaar oktober in als een bom. Toch lijkt Rick zélf niet lang getreurd te hebben om het mislukken van zijn relatie...


Rick zélf heeft nooit willen vertellen waar het precies is misgegaan tussen hem en Roosje. Maar dat hij niet lang heeft getreurd om het mislukken van zijn relatie blijkt wel uit het feit dat hij de afgelopen weken aan vrienden in Amsterdam heeft verteld hele sterke gevoelens te hebben voor een nieuwe dame in zijn leven. Misschien de blondine met wie hij afgelopen week een afspraakje had op een Amsterdams terras…? Volgens ooggetuigen wisselden de twee in ieder geval schalkse blikken naar elkaar uit.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 19 ligt nu in de winkel!