×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ria Bremer wint van naakte Joshua

Ria Bremer wint van naakte Joshua
6.09.2018 -

Ria Bremer weet Nederland nog steeds te boeien met verhalen over zwangerschap en bevalling. Met Hoe bevalt Nederland, dat voortbouwt op het gelijknamige programma dat Ria in 1983 maakte, trok de presentatrice 817.000 kijkers. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.


Ria liet onder meer Gordon achter zich. De entertainer trok met zijn nieuwe programma Gordon in wonderland, waarin hij kleurrijke mensen bezoekt, 681.000 kijkers. Ook vrouwenverslinder Joshua Feytons was niet opgewassen tegen de 79-jarige Ria. Joshua, bekend dankzij zijn deelname aan Temptation Island, ging uit de kleren voor Adam zkt. Eva VIPS, zijn naakte zoektocht naar de ware boeide 407.000 kijkers. Daarmee verovert Adam zkt. Eva VIPS net geen plek bij de 25 best bekeken programma's van woensdagavond. Voor een plek in de lijst waren minimaal 409.000 kijkers nodig.