×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Renate Gerschtanowitz neemt afscheid van Shownieuws

Renate Gerschtanowitz neemt afscheid van Shownieuws
17.04.2019 -

Renate Gerschtanowitz is woensdagavond voor het laatst te zien in het SBS-programma Shownieuws. 'Time for change! Maar eerst nog even een leuke uitzending vanavond om 22.50', schrijft de presentatrice op Instagram.


Renate blikt met een paar foto’s terug op haar zes jaar bij het programma. Verscheidene collega’s spreken haar positieve woorden toe. ‘Veel plezier’, schrijft Shelly Sterk. ‘Geniet van jouw laatste! En heel veel goeds voor de toekomst’, zegt Victor Brand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanavond de laatste @shownieuwssbs6 voor mij. Time for change! Maar eerst nog even een leuke uitzending vanavond om 22.50! 💋💪🏻

Een bericht gedeeld door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

Renate maakte op 1 april bekend te gaan stoppen. ‘Ik wil mijn tijd en energie ergens anders in gaan steken’, zei ze over haar vertrek. ‘Wat dat precies wordt, ga ik de komende tijd eens rustig uitzoeken. Soms is het best lekker om alles eens even flink door elkaar te gooien om weer tot nieuwe dingen te komen.’