René wil pas rond z’n 80e stoppen

René Froger ging er even tussenuit vanwege gezondheidsproblemen, maar nu voelt hij zich fitter dan ooit. Hij was zo'n anderhalve maand uit de running.

"M'n stembanden zaten tegen knobbels aan, dan moet je gewoon rust nemen," vertelt René. De dokter adviseerde hem om zijn agenda helemaal leeg te maken. "Dat vond ik het allerergste wat er was. Mensen teleurstellen zit helemaal niet in mijn systeem. Ik moest voor de allereerste keer alleen aan mezelf denken."
Inmiddels is René er weer helemaal bovenop, vertelt hij in een interview met Veronica Magazine. "Ik ben dan wel 53, maar ik zit in de bloei van mijn leven. Ik ben nog nooit zo fit geweest als nu." Als het aan hem ligt, blijft hij dan ook nog 30 jaar actief als zanger. "Zolang mensen er nog van genieten, blijf ik zingen. Ik ga als een tierelier."
Om te voorkomen dat het nog een keer misgaat, heeft Froger wel besloten om zijn leven anders in te richten. Zo probeert hij meerdere dingen op één dag in te plannen, zodat hij af en toe ook een paar dagen vrij kan nemen. "En ik moet uitkijken met de tussendoortjes. Ik moet op dieet!"