René Froger doet alles met overgave

René Froger vierde dit jaar dat hij dertig jaar in het vak zit.De zanger vertelt dat hij nog net zo hard werkt als aan het begin van zijn carrière. "Ik doe ook nooit iets met twee vingers in de neus, ik doe alles vol overgave", aldus René.

Dat vertelt Froger aan het AD. De 54-jarige Froger geeft toe dat hij het tegenwoordig wat rustiger aan doet, maar aan stoppen denkt de artiest nog lang niet. "Waarom zou ik? Ik heb het mooiste vak van de wereld. Ik draai nog volop mee aan de top met mezelf en met de Toppers."

Froger blikt met de krant ook terug op het afgelopen jaar, waarin hij zijn jubileum vierde. Helaas voor René en zijn gezin waren er ook een aantal tegenslagen. Zoonlief Danny was onlangs betrokken bij een auto-ongeluk en René zelf moest zijn concert in Carré halverwege stoppen vanwege een infectie. "Het was net Murphy's law, alles kwam tegelijk", zegt René. "Je moet er gewoon mee dealen. Maar hierdoor weet ik ook dat we vreselijk sterk zijn en elkaar overal doorheen slepen."

Ondanks de verschillende tegenslagen heeft René genoten van het jubileumjaar. "Natuurlijk, misschien wel meer dan als we dat allemaal niet meegemaakt zouden hebben", zegt de zanger.