×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

René Froger blij met opbrengst City Swim

9.09.2018 -

De Amsterdam City Swim is toch een succes geworden, vindt René Froger. Het evenement waarmee zwemmers geld wilden ophalen in de strijd tegen de ziekte ALS kon niet doorgaan omdat het grachtenwater te vies was. De organisatie besloot om dan maar naar de finish van het jaarlijkse evenement te lopen.


Daar trad René op en daarna maakte de zanger het eindbedrag bekend. In totaal werd bijna anderhalf miljoen euro opgehaald en dat vond René geweldig. De zanger baalde wel een beetje dat er niet kon worden gezwommen. Aan een ochtendkrant vertelde René dat hij even overwoog om toch in het water te springen. 'Maar dat kon ik niet maken', zei hij. De zanger had allerlei apparatuur bij zich en de dure spullen zouden een duik in het grachtenwater niet overleven.