×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatie van Frits Wester gestrand

Relatie van Frits Wester gestrand
8.01.2019 -

De relatie van politiek verslaggever Frits Wester en zijn vriendin Birgitta is gestrand. Frits Wester heeft de relatiebreuk bevestigd aan Albert Verlinde, die het dinsdag bekendmaakte in de tweede uitzending van 6 Inside.


De 56-jarige Frits Wester, die tot 2014 getrouwd was, ontmoette zijn ex in hun woonplaats Voorburg. Daarna had hij relaties met Regina, een korte romance met Annelies en was hij bijna twee jaar vrijgezel. Halverwege 2018 werd bekend dat hij in stadgenoot Birgitta een nieuwe liefde had gevonden.

'We hebben hem gebeld en hij heeft gezegd dat zijn relatie inderdaad voorbij is. Hij zit 's avonds weer alleen op de bank. Sterkte Frits', zei Albert Verlinde.