×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatie van Demi Lovato is voorbij

Relatie van Demi Lovato is voorbij
6.03.2019 -

De relatie van de Amerikaanse zangeres Demi Lovato met Henry Levi is voorbij. De 26-jarige popster en de 27-jarige modeontwerper hebben besloten uit elkaar te gaan, meldt E! News.


Demi Lovato en Henry Levy werden in november vorig jaar voor het eerst samen gezien tijdens een date in een sushirestaurant in Beverly Hills. Dat was drie maanden nadat de zangeres in een ziekenhuis was opgenomen na een overdosis.

Demi ondergaat momenteel een aanvullende behandeling die een aantal weken gaat duren. Volgens een bron van E! News gaat het goed met haar en blijft ze zich focussen op haar gezondheid. Er zou geen sprake zijn van een terugval.

‘Ze is soms thuis en soms weg en gaat door met therapie, work-outs en het maken van nieuwe muziek’, zegt de bron. ‘Ze is op een goede plek en is gelukkig. Ze laat zich omringen door positieve vrienden en invloeden.’