×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatie Liam Payne en Cheryl Cole in zwaar weer

19.02.2018 -

Het lijkt erop dat de relatie tussen voormalig One Direction-bandlid Liam Payne en jurylid van de Britse X-factor Cheryl Cole geen lang leven is beschoren. De liefde tussen de twee is volgens Britse media gedoofd omdat Liam bijna nooit thuis is.


De 24-jarige Liam zou al met advocaten hebben gesproken over wat een breuk tussen hem en de tien jaar oudere Cheryl voor gevolgen zou hebben. De twee zijn niet getrouwd maar hebben sinds vorig jaar maart wel samen een kind. Ook delen ze een huis.

Liam en Cheryl zouden het overigens nog niet helemaal opgegeven hebben. 'Ze proberen allebei wanhopig hun relatie te redden', zegt een bron tegen de Daily Mail. 'Maar het hangt aan een zijden draadje'.