×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatie Kasper van Kooten voorbij

Relatie Kasper van Kooten voorbij
31.12.2019 -

Kasper van Kooten en zijn vrouw Lisa Mioch zijn na een relatie van negen jaar uit elkaar. Dat laat het management van de cabaretier weten.


‘Ze hebben er voor hun gevoel alles aan gedaan om de relatie te herstellen, maar blijken uiteindelijk te ver uiteen gegroeid te zijn,’ aldus een officieel statement. Kasper en Lisa trouwden in 2015.

Het management benadrukt dat de de twee onlangs in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan. De zorg voor hun 4-jarige dochter Puck blijven ze delen met een een volledig co-ouderschap.

De cabaretier zegt het de moeilijkste beslissing uit zijn leven te vinden, voor zichzelf, voor zijn partner, maar vooral voor hun kind. ‘Een zachte landing in een nieuwe situatie is nu het allerbelangrijkst voor haar,’ zo meldt hij. ‘Daar werken wij samen keihard aan.’

Kasper prijst Lisa en zichzelf dat de twee ondanks de relatiebreuk goed blijven communiceren.