×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatie CNN-anchor Anderson Cooper voorbij

16.03.2018 -

Na negen jaar is de relatie van CNN-presentator Anderson Cooper voorbij. Cooper heeft laten weten dat hij en zijn vriend Benjamin Maisani, een grote nachtclubuitbater, sinds enige tijd uit elkaar zijn.


'We blijven de beste vrienden van elkaar en zullen veel van ons leven samen blijven delen', laat Cooper (50) aan TMZ weten. De twee mannen woonden samen in Manhattan in New York.

De afgelopen tijd doken foto's op van Anderson Cooper en Victor Lopez. Cooper ontkent noch bevestigt dat hij aan het daten is met deze dokter uit Dallas.

Anderson Cooper kwam in 2012 uit de kast. Hij onthulde zijn seksuele geaardheid in een e-mail aan een columnist van het Amerikaanse Daily Beast. Hij schreef: 'Het feit is dat ik homoseksueel ben, en altijd al ben geweest, en altijd zal blijven. Ik kan niet gelukkiger, comfortabeler en trotser zijn dan op dit moment'. Hij was daarmee de eerste openlijke homoseksuele nieuwslezer in de Verenigde Staten.