’Relatie Carice alweer voorbij’

Carice van Houten gaat als vrijgezel het nieuwe jaar in. Haar relatie met de Australische acteur Guy Pearce zou alweer voorbij zijn. De actrice zag daarmee in 2015 maar liefst twee relaties stranden en zit op dit moment allesbehalve lekker in haar vel.

'De liefde tussen Carice van Houten en Guy Pearce is voorbij.’ Een betrouwbare bron laat aan Weekend weten dat het, mede door de lange afstand, niet is gelukt een relatie op te bouwen. Guy is dan wel, net als Carice, veel in Amerika voor filmopnames, maar woont officieel in Australië. ’Ze hebben allebei een drukke agenda en konden nauwelijks bij elkaar zijn’, aldus de bron.

Guy zou ook de reden zijn waarom Carice haar relatie met filmregisseur Kees van Nieuwkerk deze zomer beëindigde. ’Wij houden enorm veel van elkaar, we hebben van alles geprobeerd om deze relatie te laten slagen en betreuren het daarom des te meer dat het niet gelukt is’, luidde in juli de officiële reden van deze breuk.

Carice van Houten lijkt op dit moment haar wonden te likken. De actrice laat weten zich slecht te voelen. Ze hoopt dat 2016 meer goeds voor haar in petto heeft…

Het hele verhaal lezen? De nieuwe Weekend ligt nu in de winkels!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen