Regi Blinker: ’Trouwen hoort er eigenlijk wel bij!’

Oud-voetballer Regi Blinker heeft na zijn voetbalpensioen een succesvolle carriere opgezet en is ook weer gelukkig in de liefde. Zo gelukkig dat een bruiloft onvermijdelijk is.

VoormaligFeyenoord-voetballer Regi Blinker (40) is na 2 mislukte huwelijken alweer eentijdje gelukkig met zijn merije. “We wonen al een tijdje samen en we hebbeninmiddels ook samen een huis gekocht, en het gaat gewoon uitstekend tussen ons.Merije heeft een zoon van 10 jaar, Qjell, die bij ons woont. Hij kan uitstekendopschieten met mijn zoon Shirbo van 9, dus dat loopt perfect. Uit mijn 1ehuwelijk heb ik nog 2 dochters, Robine (14) en Jackie (15), dus Merije en ikhebben samen eigenlijk vier kinderen. Zo zien we dat ook echt.

Kinderplannenhebben de 2 dan ook niet. “Nee, zowel voor haar als voor mij is het eigenlijkwel klaar zo. We hebben een mooi gezin bij elkaar. Daar zijn we mee gezegend.”

Eenkind mag er dan niet meer inzitten, maar er gaat wellicht nog wel getrouwdworden. “Laat ik het zo zeggen: ik weet dat het voor vrouwen heel belangrijk isom te trouwen. Eigenlijk hoort dat er gewoon bij. Op het moment dat je dan in een relatie zit, moet je daarrekening mee houden, vind ik. Dus ja, dat zou er best nog wel eens van kunnenkomen…”