×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rechtszaak tegen Robbie Williams en zijn vrouw van de baan

26.01.2017 -

De rechtszaak die een oud-medewerker aanspande tegen Robbie Williams en zijn vrouw, is geseponeerd. De voormalig assistent klaagde het echtpaar aan voor seksuele misdragingen, discriminatie, contractbreuk en fraude.


Volgens The Mirror is de zaak op verzoek van de aanklager geannuleerd. Zijn advocaten wilden niet zeggen of er een schikking is getroffen.

In de rechtbankdocumenten beweerde de ex-assistent dat Robbie's echtgenote Ayda Field hem frequent blootstelde aan haar naakte lichaam, intieme vragen stelde over zijn seksleven en haar eigen seksuele activiteiten ongevraagd met hem besprak. De zanger en zijn vrouw dienden daarop ook een aanklacht in wegens inbreuk op de privacy en fraude. Ze beweren dat de man begin 2015 na drie maanden ontslagen is wegens werkweigering en meerdere gevallen van misdraging.