×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Reboot van Dynasty komt op Netflix

23.06.2017 -

Netflix heeft de internationale rechten gekocht voor de reboot van Dynasty, zo meldt Deadline. De show gaat in het najaar van start.


In de nieuwe versie draait het wederom om de rijke familie Carrington en de moeilijke relatie tussen dochter Fallon en haar nieuwe stiefmoeder Cristal. De vader van het gezin, Blake Carrington, wordt gespeeld door Grant Show. De rollen van Fallon en Cristal gingen naar Elizabeth Gillies en Nathalie Kelley.

Het is niet bekend of leden van de cast van de originele serie uit de jaren 80 zullen opduiken in de reboot. John Forsythe, die in het origineel Blake speelde, is in 2010 overleden. De oorspronkelijke Cristal, toen Krystle, Linda Evans is al langer niet meer actief als actrice. Fallon werd destijds door twee verschillende actrices gespeeld.

Alexis
Ook is niet duidelijk of het personage Alexis, in de jaren tachtig gespeeld door Joan Collins, zal opduiken in de nieuwe Dynasty. Toen zij in 1981 haar intrede deed in de show, schoten de tot dan toe matige kijkcijfers omhoog. De inmiddels 84-jarige Collins was onlangs nog te zien in de Absolutely Fabulous-film en in de serie The Royals.

De nieuwe versie van Dynasty is in de VS op reguliere televisie te zien. Daarom zal de serie ook buiten Amerika en Canada per aflevering worden vrijgegeven op Netflix.