×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Reallifesoap André Hazes krijgt vervolg

9.02.2018 -

De reallifesoap van André Hazes krijgt een tweede seizoen. Monique Westenberg, de vriendin van André, zegt op Instagram dat er momenteel weer opnames zijn.


André en Monique zitten momenteel in Las Vegas. Bij een video van hun diner schrijft Monique dat ze verder niet te veel kan verklappen over wat de twee allemaal hebben gedaan in de gokstad. 'De cameraman voor onze serie is een dag overgekomen en de te gekke beelden van vandaag zijn te zien in Ik Haal Alles Uit Het Leven die vanaf april weer te zien zal zijn', aldus Monique.

De eerste reeks was in september en oktober op SBS6 te zien. Daarin werd André en zijn gezin gevolgd in aanloop naar zijn Ahoy-concerten.