×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Raymi Sambo mishandelt vrouw op straat

Raymi Sambo mishandelt vrouw op straat
2.01.2020 -

Acteur Raymi Sambo heeft tijdens de nieuwjaarsnacht een vrouw mishandeld. Op straat sloeg hij het slachtoffer tijdens een ruzie in het gezicht.


Tegenover Shownieuws laat All Stars-acteur Raymi Sambo weten dat hij spijt heeft van zijn actie. ‘We waren allebei dronken. Dat soort dingen moet je gewoon uitpraten,’ aldus Raymi, die contact probeert te zoeken met de vrouw om het voorval uit te praten. ‘Het was gewoon een hele domme, niet doordachte keus. Ja, dus heel stom. Ik heb er echt spijt van.’

Shownieuws liet beveiligingsbeelden van het incident zien. Volgens het programma is het slachtoffer na de klap naar het ziekenhuis gegaan. Ze heeft er in ieder geval twee blauwe ogen en een lichte hersenschudding aan over gehouden. Mogelijk is ook aan neus gebroken. De vrouw gaat aangifte doen.