Ray (2 Unlimited) blikt terug met biografie

Ray Slijngaard, bekend van 2 Unlimited, brengt deze week zijn biografie uit. In het boek blikt hij terug op zijn succesvolle tijd met 2 Unlmited. 'Wat zeg je, is Jeroen Pauw met 200 vrouwen naar bed geweest? Ik wel met iets meer', aldus Ray.

In een interview met Metro vertelt Ray Slijngaard van 2 Unlimited over zijn biografie die deze week uitkomt. De nu 44-jarige Ray blikt terug op een tijd waarin hij erg heeft genoten, maar waar hij niet naar terug verlangt. Volgens de voormalige wereldster was het een goede tijd om succes te hebben. 'Je kon nog een beetje op avontuur toen. Nu hoef je maar een scheet te laten en het staat op social media.' Er worden genoeg avontuurtjes besproken in het boek. Zo is hij open over de vele bedpartners in zijn periode met 2 Unlimited. 'Wat zeg je, is Jeroen Pauw met 200 vrouwen naar bed geweest? Ik wel met iets meer. Ach joh, ik was begin twintig en in de bloei van mijn leven. Ik wilde feesten,' aldus Ray.

In 1996 stopte Ray met 2 Unlimited. Vervolgens werd het stil rond Ray en werd hij een brave huisvader. Deze week verschijnt zijn biografie genaamd Ray. 

Sinds 2009 treden Ray en zijn 2 Unlimited-partner Anita Doth weer op.

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen