×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rapper Kempi uit rechtszaal verwijderd

18.01.2018 -

De Eindhovense rapper Kempi is donderdagochtend op last van de rechter verwijderd uit de rechtszaal omdat hij tijdens het aanhoren van de strafeis tegen hem, de officier van justitie herhaaldelijk onderbrak.


De rechter vond het op een zeker moment welletjes en vroeg de parketpolitie om Jerrely Slijger, zoals de rapper eigenlijk heet, even mee te nemen om af te koelen. Bij het uitspreken van de straf mocht hij weer terug de zaal in.

Dat meldde een woordvoerder van de rechtbank in Den Bosch donderdag. Kempi stond terecht wegens het mishandelen van zijn vriendin in september. Hij zat destijds tien dagen in voorarrest en mocht daarna in vrijheid de behandeling van zijn zaak afwachten. Uiteindelijk eiste het openbaar ministerie vier maanden onvoorwaardelijke celstraf tegen de artiest. De rechtbank veroordeelde de Eindhovenaar donderdag tot twee maanden cel, met de tijd die hij al in voorarrest zat als onvoorwaardelijk deel. Kempi hoeft daarmee niet terug de cel in.

Kempi zat al vaker vast en heeft een flink strafblad met onder meer geweldsdelicten.