×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Raffaëla Paton maakt musicaldebuut in Hair

12.05.2016 -

Raffaëla Paton maakt haar debuut als musicalzangeres in Hair, de musical die vanaf september langs de Nederlandse theaters reist. Ze vertolkt de rol van June en zal onder andere het wereldberoemde nummer Aquarius zingen.


"Raffaëla heeft ons bij de audities werkelijk weggeblazen. Zij heeft precies die energie die we zoeken voor deze productie en dat natuurlijk in combinatie met een fantastische stem. Ik ben trots dat zij dit avontuur met ons wil aangaan”, zei producent Albert Verlinde donderdag tijdens de castpresentatie in het Vondelpark in Amsterdam.

Eerder werd al bekend dat William Spaaij, Anouk Maas en Tommie Christiaan in de musical te zien zijn. Het is voor Raffaëla Paton de eerste keer dat zij haar opwachting maakt in een musical.

De Amsterdamse won begin 2006 de derde editie van Idols en in 2013 won Paton het programma De Beste Zangers van Nederland.