×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rafael van der Vaart naar Duitsland?!

1.03.2018 -

Rafael van der Vaart heeft aangegeven zijn voormalige werkgever Hamburger SV graag te willen helpen. Maar, betekent dat dat Rafael Denemarken zal gaan inruilen voor Duitsland?


De Noord-Duitse voetbalclub Hamburger SV staat momenteel gedeeld laatste in de Bundesliga en dreigt voor het eerst in zijn bestaan te degraderen naar tweede Duitse voetbalklasse. 'Ik zou het een eer vinden om te helpen. HSV is mijn club, ik heb er een groot deel van mijn carrière aan te danken. Of dat als speler of in een andere functie is en of het in de eerste of tweede Bundesliga is, maakt mij niet uit', aldus Rafael in een interview met het Duitse Sport 1.

Van der Vaart speelt sinds anderhalf jaar in de Deense competitie bij FC Midtjylland, maar komt nauwelijks nog in actie voor die club. Hij moest het in de huidige seizoen tot nu toe doen met slechts één invalbeurt.

Wat deze uitspraken gaan betekenen voor de huidige woonsituatie van Rafael is nog niet bekend. De voetballer woont momenteel in Denemarken samen met zijn vriendin Estavana Polman. Zij hebben samen dochtertje Jesslynn. Rafael heeft ook nog zoon Damián met ex-vrouw Sylvie Meis, die in Hamburg woont…