×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Rafael van der Vaart en Christie uit elkaar’

‘Rafael van der Vaart en Christie uit elkaar’
29.12.2015 -

De liefde tussen Rafael van der Vaart en de 23-jarige Amsterdamse Christie Bokma zou na vier maanden aan een einde zijn gekomen. Net voor de feestdagen heeft Rafael een punt gezet achter de relatie.


Rafael van der Vaart en Christie Bokma werden in oktober voor het eerst aan elkaar gelinkt, maar na vier maanden lijkt de liefde tussen de twee over te zijn, zo meldt Shownieuws'Christie bracht hem weer geluk, maar het was niet het juiste moment om een nieuwe romance aan te gaan. Er was nog te veel oud zeer.' Dat oud zeer zou te maken hebben met Sabia.

Christie ontkent noch bevestigd de geruchten. 'Ik heb besloten om niks te zeggen over mijn privéleven. Dat is een korte zin en daar hou ik het gewoon bij,' aldus het 23-jarige model.

 Christie met haar moeder Carolina en haar zevenjarige zoontje.