Placeholder

Rafael heeft scheiding met Sylvie achter zich gelaten

Rafael van der Vaart en Sabia Engizek zijn de roddels beu aan het raken. De voetballer en zijn vriendin laten weten gelukkiger dan ooit te zijn en een 'normaal' en gelukkig leven te leiden. Ook zeggen ze dat het geroddel hen niet uit elkaar zal drijven.

"Alles wordt in ons geval uitvergroot. De werkelijkheid is dat Sabia en ik een rustig leven leiden. Het is best moeilijk dat alle stappen die we zetten in internationale media breed worden uitgevent. Maar onze relatie kan door geen enkele roddel of gerucht uit balans worden gebracht. We houden van elkaar, steunen elkaar en er is niets wat onze liefde kapot kan maken", bezweert Rafael in het AD. Van de verhalen dat zijn Duitse fans vinden dat hij een te glamoureus leven leidt, trekt de Heemskerker zich dan ook weinig aan.

De scheiding van Sylvie Meis heeft hij naar eigen zeggen achter zich gelaten. Dat hij door de breuk nu minder contact heeft met zoontje Damián doet hem wel zeer. "De momenten dat ik hem niet bij me heb, blijven lastig. Dat weet iedere gescheiden ouder. Het liefste heb ik Damián altijd bij me. Het is prettig dat ik hem vaak kan zien. Het is een vrolijk mannetje. Als hij blij is, ben ik dat ook." Verder vertelt de voetballer dat hij Sylvie dan ook dankbaar is voor de goede co-ouderschapsregeling.