×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Rad werd met slok op opgenomen’

‘Rad werd met slok op opgenomen’
9.06.2016 -

Rad van Fortuin werd in de jaren negentig regelmatig met een borrel achter de kiezen opgenomen. Volgens Gaston Starreveld, destijds voice-over van het spelletjesprogramma, ging er regelmatig jus d’orange met alcohol over de vloer.


"We deden vijf afleveringen op een dag. Dat deden we bijna altijd in de zomermaanden, want dan stonden de studio’s leeg. Aflevering een en twee gingen nog wel, bij drie kwam er een klein drankje de vloer op en de vrijdagaflevering was gewoon altijd redelijk onder invloed van de stimulerende middelen", onthulde Gaston donderdag in de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538.

"We hebben een keer de grap gemaakt met Hans om in plaats van een glaasje water een glas met pure wodka onder de desk te zetten", aldus Gaston over presentator Hans van der Togt. "Zo ging het maar door. Het was één groot feest."

Rad van Fortuin maakt dit najaar een comeback bij SBS6. Gaston is naar eigen zeggen nog niet gevraagd om als vanouds de kandidaten en de prijzen aan te kondigen. "Dat zou ik wel ontzettend leuk vinden", bekent hij.