Rachel Hazes

Rachel Hazes over beschuldigingen: ‘Ik dacht dat we alle leugens wel hadden gehad’

Rachel Hazes ontkent dat er sprake is van een breuk tussen haar en haar zoon André. Dat laat zij weten op Instagram. “Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem”, aldus Rachel.

De weduwe van André Hazes sr. reageert hiermee op berichten van juicekanaal Life of Yvonne. Hierin citeerde Yvonne Coldeweijer een brief van André Hazes. Rachel is boos over de suggestie dat zij die brief aan Yvonne zou hebben gelekt. “Jeetje, ik dacht dat we nu alle leugens wel hadden gehad, maar het kan schijnbaar altijd erger!” schrijft ze. “Ik word nu ineens weer beschuldigd dat ik een brief naar Yvonne Coldeweijer gestuurd zou hebben. Echt een heel zware beschuldiging, terwijl alles wat zij te melden heeft over mij totaal niet klopt.”

De relatie tussen Rachel en haar dochter Roxeanne is al wel langere tijd slecht. Zij hebben al jaren geen contact meer. Rachel ging in oktober in hoger beroep in een zaak die ze heeft aangespannen tegen haar voormalige zakenpartners, onder wie Roxeanne. Rachel wil dat de rechtbank haar en de voormalige zakenpartners over meer hoort dan enkel een betaling van een factuur van een coachingsprogramma.

De rechtbank van Amsterdam bepaalde in juni dat Rachel haar voormalig zakenpartners alleen mocht horen over de betaling van een factuur van 24.000 euro voor een coachingsprogramma. De rechtbank wees de rest van het verzoek af. Roxeanne liet eerder al meermaals weten niet te willen getuigen in de zaak.