×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Rachel Bilson en Hayden Christensen na tien jaar uit elkaar’

19.09.2017 -

De relatie van Rachel Bilson en Hayden Christensen is na bijna tien jaar gestrand. Het acteurskoppel, dat in november 2014 een dochter verwelkomde, is al een paar maanden uit elkaar, aldus een ingewijde


“Zij is weer fulltime in Los Angeles, hij zit in Toronto”, vertelt een bron in US Weekly uit de school. “Het is echt, officieel over.”

Rachel en Hayden leerden elkaar in 2008 kennen op de set van Jumper. De relatie van de 36-jarige actrice, bekend van series als The O.C. en Dokter Hart, en de eveneens 36-jarige Star Wars-acteur strandde al eens in de zomer van 2010, maar de twee vonden elkaar naar een paar maanden weer terug. In oktober 2014 beviel Rachel van dochter Briar Rose.