×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Raad Hollywood wil af van Trump-ster

7.08.2018 -

De gemeenteraad in West Hollywood wil dat de ster van Donald Trump op de beroemde Walk of Fame wordt verwijderd. De raad stemde unaniem voor een motie waarin de gemeente en de Kamer van Koophandel worden opgeroepen de ster te verwijderen.


De raad wees in de motie op de 'zorgwekkende' wijze waarop Trump omgaat met vrouwen, bericht The Hollywood Reporter. Toch kan de ster vermoedelijk gewoon blijven liggen. De Kamer van Koophandel liet weten dat sterren nooit verwijderd worden omdat ze, eenmaal toegevoegd, voor altijd onderdeel zijn van de historie van de Walk of Fame.

De tegel van Trump is regelmatig het slachtoffer van vandalen. Eind juli werd de ster bewerkt met een pikhouweel. Een Amerikaanse man is inmiddels aangeklaagd voor het vernielen van het eerbetoon. De 24-jarige Austin Clay kan drie jaar cel krijgen als hij wordt veroordeeld.