×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Publiek rijendik voor Harry en Meghan

1.12.2017 -

Honderden Britten zijn vrijdag uitgelopen om een eerste glimp op te vangen van Meghan Markle. In Nottingham stond het publiek rijendik om haar en prins Harry toe te juichen.


De verloofde van prins Harry maakte haar eerste stappen als Britse 'royal'. Na de verlovingsaankondiging van maandag mocht Meghan direct mee met haar vriend om alvast de nodige werkervaring op te doen voor haar nieuwe rol.

Volgens Britse media is Meghan een natuurtalent. Ze zag er blij en relaxed uit en nam uitgebreid de tijd voor de menigte. Ruim 25 minuten lang schudde ze talloze handen, deelde high-fives en knuffels uit en kreeg ze allerlei cadeaus zoals snoep, chocolade en bloemen in haar handen gedrukt. Als rodeloperveteraan redde Meghan zich echter uitstekend, waarna Harry haar ook alleen durfde te laten lopen.

 

#waitingformeghan #meghanmarkle #meghan #royals #harry #walkabout

Een bericht gedeeld door David sims (@davidsimscelebritywenn) op

Meghan sprak geanimeerd met het publiek over haar aanstaande huwelijk en bedankte de mensen voor hun komst. De voormalige actrice vond het knap dat ze de kou trotseerden om erbij te kunnen zijn. 'Ik ben zo blij', zei ze op een gegeven moment. 'Het is fantastisch om hier te zijn'. 

Harry nam Meghan mee naar twee projecten, hiv/aids en jeugdcriminaliteit.