Prinses Stéphanie blij met Hans Klok

Prins Albert II, zijn echtgenote prinses Charlène en prinses Stéphanie van Monaco kregen tijdens het prestigieuze Festival du Cirque in Monaco een nieuwe act voorgeschoteld van Hans Klok.

'Ik was heel erg zenuwachtig', vertelt Klok aan RTL Boulevard. 'Hier in Monaco lopen de beste circusartiesten ter wereld rond en daar moet ik me wel aan meten, maar het is gelukkig helemaal goed gegaan’, vervolgt Klok. ’Prinses Stéphanie vertelde me dat ze erg blij is dat ik er ben. Ze wilde me zelfs al veel eerder op het festival hebben. Ik heb ook alle vrijheid hier. Als ik extra tijd nodig heb om te repeteren dan krijg ik die.’

In de nieuwe act neemt de illusionist razendsnel de plek in van een vrouw die in een dichtgebonden plastic zak in een glazen kist zit. Klok maakt hiermee kans op de Gouden Clown, de hoogste award in de internationale circuswereld.

Klok mocht het festival donderdag openen. 'Dat heeft een bijzondere reden. Vroeger vond er, later in het jaar, in Monaco ook nog een speciaal Magic-Festival plaats, maar dat viel altijd een beetje in het niet bij dit. Een paar jaar geleden zijn ze daar dan ook mee gestopt. Maar nu hebben prins Albert en prinses Stéphanie besloten het samen te voegen met het Festival du Cirque, als een eerbetoon aan hun vader. Daarom mag een illusionist het dit jaar ook openen', vertelde Klok eerder.