×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Eugenie en Jack Brooksbank verloofd

22.01.2018 -

Prinses Eugenie en haar vriend Jack Brooksbank gaan trouwen. Haar vader prins Andrew heeft maandagochtend haar verloving bekendgemaakt.


'De hertog en hertogin van York zijn verheugd om de verloving van prinses Eugenie en Jack Brooksbank aan te kunnen kondigen', staat te lezen in een verklaring verspreid door Buckingham Palace.

De tweede dochter van Andrew (27), achtste in lijn van de Britse troonopvolging, en Jack kennen elkaar al ruim acht jaar. Eerder deze maand verloofden zij zich in Nicaragua.

De bruiloft vindt plaats in het najaar in de St. George's Chapel van Windsor, waar in mei ook de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle plaats zal vinden. Het Britse koningshuis maakt later meer details over het feest bekend.