×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Charlotte van Monaco bevallen van een zoontje

Prinses Charlotte van Monaco bevallen van een zoontje
24.10.2018 -

Charlotte Casiraghi is bevallen van haar tweede kindje. De 32-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco zette deze week een zoontje op de wereld, melden Franse media.


Het jongetje is het eerste kindje dat Charlotte samen krijgt met haar verloofde Dimitri Rassam. Uit een eerdere relatie kreeg ze eind 2013 al een zoon: Raphaël.

Het tweede zoontje van Charlotte is het zevende kleinkind van prinses Caroline, de oudere zus van de Monegaskische vorst prins Albert. Caroline kreeg er eerder dit jaar al twee kleinzonen bij.

Charlotte en Dimitri gaan naar verluidt dit jaar nog voor de wet trouwen. Volgend voorjaar moet er een groot trouwfeest komen.