×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry slaat Invictus Games deels over

10.09.2018 -

De Invictus Games moeten het volgende maand ook een paar dagen zonder de aanwezigheid van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan doen. De hertog en hertogin van Sussex zijn aanwezig tijdens het openingsweekeinde van het sportevenement en keren later terug voor het slot, zo blijkt uit het reisschema van de herfsttour van Harry en Meghan door Australië, Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland.


Op 16 oktober komen de hertog en hertogin van Sussex aan in Sydney, en de daaropvolgende dagen doen ze de Australische plaatsen Dubbo en Melbourne aan. Daarna keren ze terug naar Sydney, waar van 20 tot 27 oktober de door Harry bedachte Invictus Games plaatshebben.

Harry en Meghan gaan daarna naar het Australische Fraser Island, Fiji en Tonga alvorens opnieuw naar Sydney te vliegen voor de sluitingsceremonie van de Invictus Games. De laatste dagen van de reis doen de hertog en hertogin Nieuw-Zeeland aan.