×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry met Meghan in Zuid-Afrika

26.08.2017 -

Prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle sluiten hun vakantie in Afrika naar verluidt af in Zambia. Volgens Britse media is het paar van plan om onder meer de Victoriawatervallen te bekijken.


De afgelopen weken brachten Harry en Meghan door in Botswana waar ze onder meer het natuurreservaat Okavango Delta bezochten. Ze vierden er ook de verjaardag van Meghan, die op 4 augustus 36 jaar werd. Volgens de Daily Mail lieten Harry en Meghan de luxe safarihutjes links liggen en trokken ze er met een tent op uit, op afstand gevolgd door enkele beveiligers van de prins.

Britse media speculeren nog altijd volop over een aanstaand huwelijk tussen Harry en Meghan met als argument dat verliefde paren vaak bestemmingen als Botswana en Zambia gebruiken voor huwelijksreizen en om huwelijksaanzoeken te doen.

Naar verwachting keert Harry komende week terug in Londen. Het is donderdag precies twintig jaar geleden dat zijn moeder prinses Diana stierf bij een auto-ongeluk in Parijs.