×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry en Meghan spelen potje basketbal

24.09.2018 -

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben zich maandag op de universiteit van Loughborough van hun sportieve kant laten zien. In de sporthal volgde het paar samen met jongeren een aantal masterclasses van bekende sporters als marathonloopster Paula Radcliffe en tennisster Laura Robson.


Hoewel de twee niet gekleed waren om te gaan sporten – Meghan arriveerde op hakken – deden ze vol overgave mee aan een basketbaltraining. Daarna was het tijd voor een wedstrijdje tussen Team Harry en Team Meghan en werden ze vanaf de zijlijn enthousiast aangemoedigd. Wie het potje heeft gewonnen, is niet bekend.

De workshops zijn onderdeel van de Coach Core Awards die later op de dag worden uitgereikt. De hertog en hertogin van Sussex reiken allebei een award uit. Harry neemt ook de afsluitende speech voor zijn rekening. Coach Core is in 2012 opgericht door The Royal Foundation, de stichting van prins Harry en de hertog en hertogin van Cambridge. De organisatie helpt jongeren tussen de 16 en 24 jaar die geen opleiding of baan hebben hun carrière op te bouwen.