×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins George blaast vijf kaarsjes uit

22.07.2018 -

Het is feest in huize Cambridge, want prins George viert zondag zijn verjaardag. De oudste zoon van prins William en zijn vrouw Kate wordt vijf jaar.


Het partijtje wordt waarschijnlijk ver van Kensington Palace gevierd. Naar verluid zijn de hertog en hertogin van Cambridge met hun kinderen en de Middletons, Kate's familie, op vakantie op het Caribische eilandje Mustique.

Speciaal voor de verjaardag van George hebben zijn ouders een nieuwe foto van het prinsje verspreid. Daarop is een lachende George te zien, poserend voor een muur in de tuin van Clarence House. De foto is gemaakt op 9 juli, de dag van de doop van prins Louis, het jongste kind van prins William en Kate.