×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Prins Carlos verleent titels aan dochters

VIDEO: Prins Carlos verleent titels aan dochters
29.09.2017 -

Tijdens zijn jaarlijkse bezoek aan het voormalige hertogdom Parma heeft prins Carlos de Bourbon de Parme zijn dochters elk een extra titel verleend.


Oudste dochter Luisa mag voortaan de titel markiezin van Castell’Árquato voeren. En zusje Cecilia is vanaf nu ook gravin Berceto. 

De burgemeesters van de beide plaatsen waren aanwezig om de prinsesjes welkom te heten. Prins Carlos is de huidige hertog van Parma en Piacenza. Vanuit die hoedanigheid kan hij titels die historisch aan het Hertogdom verbonden zijn aan familieleden verlenen.

In het vroegere hertogdom Parma en Piacenza is er een hernieuwde interesse in de geschiedenis en ook voor het jaarlijkse bezoek van de hertog en zijn familie.