×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prijs voor Johanna ter Steege

15.09.2013 -

De internationale film Lilet Never Happened met actrice Johanna ter Steege is bekroond als beste jeugdfilm van het jaar op het Deense kinderfilmfestival in Kopenhagen. Eerder won de film ook al dezelfde prijs in Noorwegen.


Lilet Never Happened vertelt over een onaangepast Filippijns-Amerikaansstraatmeisje, genaamd Lilet, dat de bekendste kinderprostituee van Manila wordt. Sociaalwerkster Claire (gespeeld door Ter Steege) probeert het meisje wanhopig uit de seksindustrie te halen, maar haar pogingen stranden keer op keer,

Lilet is inmiddels al vertoond op tientallen festivals over de hele wereld. In Nederland is de film onlangs op dvd verschenen. Het drama doet in oktober ook mee aan de competitie op het Cinekid Festival.