×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Presentator Chiel Harten in elkaar geslagen

Presentator Chiel Harten in elkaar geslagen
24.03.2019 -

Presentator Chiel Harten is vrijdagnacht beroofd van zijn horloge en in elkaar geslagen door een groep van vier mannen. Dat meldt hij op zijn Facebook-pagina. Harten, die vooral bekend is bij LGBTQI-zender OUTtv, zegt zelf dat hij werd gezien als een 'makkelijk doelwit' door zijn seksualiteit.


Op Facebook is op foto’s te zien hoe ernstig Harten is toegetakeld: ‘een gebroken neus, een hersenschudding en letsel om mijn oog’, vertelt de presentator. Hij zou die nacht uit een gaybar zijn komen wandelen na een avondje helpen achter de bar. Al snel werd hij gestopt door een groep van vier jongens die hem omsingelden. Nadat Harten erachter kwam dat zijn horloge weg was, rende hij achter de jongens aan. Die belaagden hem daarna en sloegen hem in zijn gezicht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chiel Harten (@chiel_harten) op