Britney Spears

Politie onderzoekt agressief gedrag Britney Spears

De politie onderzoekt een melding van agressief gedrag door Britney Spears, tegen een van haar huishoudsters. Volgens lokale Amerikaanse media heeft de 39-jarige zangeres de werkneemster geslagen. De vrouw heeft daar melding van gedaan bij de politie.

De huishoudster, van wie de identiteit niet bekend is, claimt dat Spears agressief werd tijdens een ruzie in het huis van de zangeres. Het incident zou maandagochtend hebben plaatsgevonden. De vrouw raakte niet gewond.

Volgens ingewijden van onder meer TMZ zou een dierenartsbehandeling voor de hond van Spears de aanleiding zijn van de ruzie. De huishoudster zou de hond naar de dierenarts hebben gebracht en kreeg bij thuiskomst onenigheid met de zangeres over de mogelijke behandelingen voor de hond. Spears zou vervolgens de telefoon uit de hand van de vrouw hebben geslagen.

Verzonnen

Spears wil volgens bronnen van Amerikaanse entertainmentmedia niet met de politie praten. Een bron zegt dat het voorval helemaal niet heeft plaatsgevonden en is verzonnen.

Het onderzoek van de politie volgt op het recente nieuws dat Jamie Spears, de vader van Britney, heeft aangegeven terug te willen treden als haar curator. De zangeres, die dertien jaar geleden onder curatele werd gesteld na een mentale inzinking, is verwikkeld in een al lange tijd durende juridische strijd om van het curatorschap af te komen.