‘Politie kan Selena Gomez verhoren’

Selena Gomez was bij Justin Bieber op de avond dat de zanger eieren gooide tegen het huis van zijn buurman. Dat heeft een insider verklapt aan RadarOnline.

Samen met vrienden zou Selena op die avond een feestje hebben bijgewoond bij Justin thuis. De buurman van Justin belde de politie toen hij doorhad wat de tiener aan het doen was. Hij heeft zijn verhaal op dezelfde avond aan de agenten gedaan.

Vijf dagen na het incident heeft de politie een huiszoeking gedaan bij de zanger thuis. Ze zouden op zoek zijn geweest naar bewijsmateriaal dat Justin de eieren inderdaad had gegooid. Er gaan geruchten dat de politie bij deze huiszoeking drugs hebben gevonden. Selena zou nog niet zijn verhoord. Of de politie op de hoogte was van de aanwezigheid van Gomez is niet bekend. Volgens de website is de kans groot dat Selena nog wel ondervraagd gaat worden.

De actie komt Justin nog duur te staan, want de buurman zou voor zo'n 20.000 dollar (bijna 15.000 euro) aan schade hebben. De hele voorgevel van zijn huis moet opnieuw gepleisterd worden.