×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Playboy-baas Hugh Hefner overleden

28.09.2017 -

Hugh Hefner is woensdag overleden. De oprichter van Playboy werd 91 jaar.


Het blad maakte het overlijden van Hugh woensdagavond bekend. 'Hugh M. Hefner, het Amerikaanse icoon dat in 1953 de wereld liet kennismaken met tijdschrift Playboy en het bedrijf liet uitgroeien tot één van de meest herkenbare Amerikaanse merken, is vandaag vredig heengegaan in zijn thuis, de Playboy Mansion, omgeven door zijn dierbaren', liet de publicatie weten.

Hugh, die door veel mensen in zijn omgeving Hef werd genoemd, verkocht de Playboy Mansion eerder dit jaar. Het complex, met onder meer de beroemde 'grotto' in het zwembad waarover veel wilde verhalen de ronde doen, ging voor 100 miljoen dollar van de hand. De koper moest daarbij wel beloven dat Hugh tot zijn dood in de villa mocht blijven wonen.

Veel sterren hebben gereageerd op de dood van het icoon: