×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Plácido Domingo (79) test positief op coronavirus

Plácido Domingo (79) test positief op coronavirus
22.03.2020 -

De in opspraak geraakte operazanger Plácido Domingo is besmet met het nieuwe coronavirus. Dat maakt de zanger zelf bekend op Facebook.


‘Het is mijn morele verantwoordelijkheid om te melden dat ik positief ben getest op het coronavirus’, schrijft Domingo. ‘Mijn familie en ik zitten in thuisisolatie, voor zo lang dat nodig is.’ De 79-jarige zanger roept zijn volgers op om voorzichtig te zijn, hun handen te wassen en vooral thuis te blijven. ‘Samen kunnen we tegen dit virus vechten en deze wereldwijde crisis stoppen.’

Domingo werd vorig jaar door tien vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. Kort daarna stapte Domingo op bij de Los Angeles Opera. Vorige maand bood de zanger zijn excuses aan voor zijn gedrag en zei hij de verantwoordelijkheid voor zijn daden zou nemen. Twee dagen later kwam Domingo daar echter weer op terug en ontkende hij dat hij zich had misdragen.