Pippa praat over strakke jurk bij bruiloft

Het leven van Pippa Middleton is behoorlijk veranderd sinds haar zus Catherine in april 2011 trouwde met prins William. Pippa werd wereldberoemd door de bruiloft, mede dankzij de aansluitende witte jurk van Alexander McQueen die ze droeg. "Op dat moment was ik heel blij dat de japon zo goed zat, maar achteraf gezien zat de jurk misschien wel te goed", zei de brunette.

Pippa sprak volgens Mirror voor het eerst over de strakke jurk bij een presentatie in Londen. De zus van de hertog van Cambridge vertelt ook dat haar leven voorgoed is veranderd na het huwelijk, in goede zin, maar ook in slechte zin. Over Pippa werd herhaaldelijk geschreven dat ze een slaatje probeerde te slaan uit het huwelijk van haar zus. Zo kreeg ze het voor elkaar om een boek te schrijven en kreeg ze verschillende columns aangeboden in kranten en tijdschriften. Deze berichten hebben haar veel pijn gedaan.

En ook de tegenvallende verkoopcijfers van het boek Celebrate en de negatieve reacties waren 'moeilijk' voor Pippa. Een van de gasten heeft Mirror verteld dat het de eerste keer was dat Pippa een dergelijke speech hield. "Maar dat zou je niet zeggen, ze was heel ontspannen. Het was ongelooflijk dat ze zo open was, dat had niemand verwacht", aldus de bron. "Ze had het over de bruiloft en haar carrière sindsdien. Ze was heel dankbaar voor de kansen die ze heeft gekregen, maar ze had het ook over de teleurstellingen die ze heeft meegemaakt."