×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pip Pellens tijdelijk weg op social media

Pip Pellens tijdelijk weg op social media
1.10.2018 -

Pip Pellens is voorlopig niet meer online te vinden. Ze neemt in het kader van haar theatershow Pip Goes Offline tijdelijk afscheid van haar social media-kanalen.


'Niet alleen als experiment voor mijn show, maar ook voor iets meer rust en minder afleiding', legt Pip uit. 'Soms raak ik verdwaald in de likes, de statistieken, de verkennenlijst en merk ik dat ik me er niet beter van voel. Daarom ben ik de komende tijd offline.' Op Instagram heeft de actrice naast haar aankondiging al haar berichten verwijderd.

Pip gaat in het voorjaar solo de theaters in. In haar voorstelling vraagt ze het publiek hun telefoons af te geven in de garderobe en anderhalf uur offline te gaan.